Gratis kurs: Livet med Gud

Jesus beskrev en gang hva det ville innebære å leve det livet han kom for å lære oss om. «Det er som en mann som fant en skatt i en åker, og i sin glede gikk han bort og solgte alt han eide for å kjøpe åkeren.» Dette er sjørøver-versjonen av evangeliet. Og det var Jesus selv som fortalte historien. Det er en fortelling om en mann som får sitt livs sjanse og griper den met et brennende begjær. Hans største bekymring er at han skal gå glipp av det nye livet som venter på ham når skatten er sikret.

Livet med Gud 1 er en introduksjon til Bibelen, kristendommen og livet med Gud slik Jesus lærte oss å leve det midt i vår hverdag, og gir et nytt grunnlag for glede og håp. Livet med Gud er ikke en tung plikt eller en slitsom avbetaling på himmelen, men vårt livs sjanse – en mulighet gitt oss i nåde av en Gud som alltid er der og alltid elsker oss. Det er vårt håp at du etter å ha gjennomgått dette kurset vil bli fylt av en brennende lengsel etter å leve hver eneste dag sammen med vår himmelske Far så lenge du lever.

Kurset har 12 studiebrev med følgende titler:

1. Bibelen – et møte med det overnaturlige. Om hvordan Gud snakker med oss gjennom Bibelen.

2. Jesus – gal eller genial? Om å tro på Jesus

3. Helt omvendt. Om å begynne å leve med Gud

4. Hva vil Den hellige ånd? Om å bli venner med vår beste venn.

5. En vanlig dag med Gud. Om å ta Gud med ut i hverdagen.

6. Frelsen er ikke en sky. Om å søke Guds vilje.

7. Syv måter å være sammen med Gud på. Om å møte Gud på nye måter.

8. Å oppleve Gud i fellesskapet. Om hvordan grupper på to eller flere kan hjelpe hverandre i kristenlivet.

9. Guds plan for ditt liv. Om å oppleve gleden ved at Gud velsigner andre gjennom deg.

10. Å bli med Gud på jobben. Om å finne ut hva Gud gjør og hjelpe ham, heller enn å prøve å få Gud med på det du gjør.

11. Å dele troen uten å bli nervøs. Hva kan du svare dersom folk spør deg om troen din?

12. En bruksanvisning til gudstjenesten. Hvordan møte Gud hver gang du går i kirken.

Du får tilsendt ett studiebrev om gangen. Du går igjennom det nøye, fyller ut svararket, skriver navn og adresse og sender det til Norsk Bibelinstitutt. Når studieveilederen har gjennomgått svararket, sendes det tilbake sammen med neste studiebrev. Alternativt kan du ta kurset online ved å gå til www.norskbibelinstitutt.no. Kontakt Norsk Bibelinstitutt hvis du har spørsmål: post@norskbibelinstitutt.no, tlf. 32161632. Etter fullført kurs utstedes et kursbevis. Det er mulig å ta et Livet med Gud kurs 2, eller andre kurs, senere.